Viziunea noastra...

De la bun inceput, trebuie sa stii ca Mr. Sofa se adreseaza doar celor care pot aprecia o canapea la justa ei valoare. Noi nu o consideram doar un obiect si avem incredere ca nici tu. Astfel, avand o viziune comuna asupra importantei acestei piese de mobilier, am reusit sa legam relatii de prietenie cu toti clientii nostri. Noi nu facem compromisuri de calitate sau confort, iar canapelele Mr. Sofa confirma de fiecare data acest lucru. Toate modelele disponibile in magazinul Mr. Sofa poarta amprenta unei echipe de oameni devotati si focusati pe calitate, design si confort. Noi nu vindem simple canapele, noi facem tot ce e necesar pentru ca tu sa-ti amintesti cu drag de noi.

Vino si convinge-te!

Apreciate si de campioni...

Chris Cooper si Levente Szijarto

Campionii Chris Cooper si Levente Szijarto se numara printre cei mai pretentiosi clienti pe care Mr. Sofa i-a avut de-a lungul timpului. Dupa ce au testat toate canapelele pe care le-am expus la BIFE SIM, cel mai mare targ de mobilier din Romania, sportivii au cazut de acord asupra modelului "INDY",  pe care l-au considerat elegant, sofisticat si confortabil deopotriva.

Denisa Toba

Manager de vanzari Mr. Sofa

Vino sa afli mai multe despre canapelele Mr. Sofa in showroom-ul Mr. Sofa din Ploiesti. Vei fi intampinat de un asistent care va trata cu seriozitate dorintele si ideile tale, pentru ca TU sa fii fericit cu alegerea facuta. Pentru ca, da, noi stim cum sa te facem fericit! :)

TOP